m

Copenhagen Budo Academy

I CBA har vi fået mange nye energiske og engagerede børn, som træner hårdt med vores dygtige instruktører. Der var 69 børn, der skulle til graduering. Børnene havde trænet med hinanden i flere måneder, så de havde fået et godt venskab. Alle forældre og familie medlemmer var der til at sprede god energi, og gøre hele dagen hyggeligt for børnene. Instruktørerne var også med til gradueringen for, at hjælpe børnene så de følte sig sikre og alle fik en god oplevelse.

sTOR succes til graduering

Nervøsiteten var ikke et problem for de seje børn, de havde trænet hårdt op til denne graduering. Træningen gjorde det muligt for børnene, at holde fokus under hele gradueringen. Det kunne instruktørende mærke, niveauet var højt og teknikkerne var skarpe. Alle børnene, bestod deres graduering, hvilket er SUPER FLOT.

Vi ønsker alle børn STORT TILLYKKE med deres graduering, og vi håber på mange flere i fremtiden.

Hvis man vil se billeder fra gradueringen, kan man se det på vores Facebook side: https://www.facebook.com/copenhagenbudoacademy

Post a Comment

Close

Velkommen hos Copenhagen Budo Academy – Karate-Do på Nørrebro.

Åbningstider

Mandag – Fredag:
16:00 – 21:00

Receptionens vejledende* åbningstid er mandag til torsdag fra kl. 16.15 til 18.00

*Bemærk at der kan forekomme ændringer

Sociale medier
Info