Image Alt

FAQ

Hvor træner Copenhagen Budo Academy?

CBA træner i stueetagen i kampsportens hus ved Nørrebro Station.

Skal man deltage alle dage til Mini-Budo og træning for nye børn (min 5. år)?

Nej, træningen åben alle dage, men man behøver ikke deltage alle dage. Vi anbefaler man vælger 1 eller 2 dage ud som faste trænings dage, alt efter barnets lyst.

Skal jeg melde mit barn til en bestemt dag træningsdag?

Nej, træningen er åben og man møder bare op. Men hvis der kommer alt for mange medlemmer, så kan det være vi bliver nødt til at have en form for tilmelding til holdende for ikke at blive for mange.

Hvor ofte skal jeg træne?

For børn er 1 til 2 gange ugentligt rigeligt de første mange år. Senere hen efter ambition og lyst kan man øge.

For voksne begynder anbefaler vi 2-3 trænings gange om ugen for at se en sikker og fast udvikling. I perioder kan der være behov for yderlige træning, hvis man ønsker at deltage til graduering, turnering eller seminar.  

Hvilke hold skal jeg deltage på som voksen?

Som udgangspunkt er alle hold målrettet voksne åbne, men det er spørge sin instruktør før man deltager på et nyt hold før man starter. Sværhedsgraden er stærkt stigende på de forskellige hold.

Hvor køber jeg en karate dragt og hvad koster de?

Man kan blandt andet købe en karate gi (dragt) hos Budo Experten eller Nippon Sport. Priserne går fra få hundrede kroner til flere tusind. En god dragt fås ofte mellem 400-800 kr.

Hvilket udstyr skal jeg købe?

Da vi træner traditionel karate i CBA anbefaler vi også en gi i traditionel stil med så få mærker som muligt.

Karate dragter (gi’er) kommer i mange forskellige kvaliteter og prisklasser. Til børn anbefaler vi en let begynder dragt. OBS der følger ofte et hvidt bælte med.

Til voksne anbefaler vi en dragt med middel tyngde som begynder dragt. Senere hen kan man købe en lettere dragt specialiseret til kumite eller tungere dragt specialiseret til kata. OBS! der følger ikke altid bælte med!

Det kan med tiden blive nødvendigt at investere i handsker, skridt og tandbeskytter.

Hvornår kan jeg graduere til næste grad?

For børn er der graduerings mulighed i de lavere bæltefarver (10-4 kyu) 2 gange om året. Der skal minimum gå 6 måneder mellem hver graduering. Efterfølgende skal der gå mindst 1 år. Om man får lov til at gå til graduering vil altid være en afvejning mellem tiden fra sidste graduering og resultatet derfra, arbejdsindsats under træning, antal træningssessioner og selvfølgelig ens evner til at udfører øvelserne selvstændigt. Om man kan gå op afgøres af instruktørerne. Om man består afhænger af præstationen på dagen, hvilket vurderes af en eller flere chefinstruktører fra klubben.  

For voksne skal der gå minimum 3 måneder mellem de laveste kyu grader (10.-4.), mens der minimum skal gå 6 måneder mellem de øvre kyu grader (4.-1.) der vil typisk være 2-3 gradueringsmuligheder om året. Om man får lov til at gå til graduering vil altid være en afvejning mellem tiden fra sidste graduering og resultatet derfra, arbejdsindsats under træning, antal træningssessioner, og selvfølgelig ens evner til at udføre pensum selvstændigt. Om man kan gå op afgøres af holdets instruktører. Om man består afhænger af præstationen på dagen, hvilket vurderes af en eller flere chefinstruktører fra klubben. Det tager typisk over 5 år for en voksen at blive sortbælte

Close

Velkommen hos Copenhagen Budo Academy – Karate-Do på Nørrebro.

Åbningstider

Mandag – Fredag:
16:00 – 21:00

Receptionens vejledende* åbningstid er mandag til torsdag fra kl. 16.15 til 18.00

*Bemærk at der kan forekomme ændringer

Sociale medier
Info